Woonbond helpt huurders besparen op energie

14.10.2014 | Branchenieuws | 529 keer bekeken
Woonbond helpt huurders besparen op energie

De energiecamper van de Nederlandse Woonbond rijdt deze week door het land om huurders te helpen hun energierekening omlaag te krijgen.

Van 13 tot en met vrijdag 17 oktober toert de Energiecamper van door het land in het kader van de Week van de Energierekening. Met de kreet ‘Help mij omlaag’ krijgen consumenten dit jaar tips om hun energierekening te verlagen. Huurders kunnen de camper gratis laten voorrijden en advies krijgen.

Minister Blok opende de Week van de Energierekening voor huurders afgelopen zaterdag tijdens de Landelijke Huurdersdag in Ede. 'Hij deed zijn praatje, waarbij de huurders regelmatig blijk gaven van hun afkeer van zijn zienswijze', meldt Huurdersvereniging Salland (HVS) in een persbericht.

Gastheer Cees Grimbergen merkte op dat minister Blok blijkbaar het woord armoede niet in de mond durfde te nemen. Blok kwam niet verder dan 'ik weet dat veel mensen door mijn beleid aan het eind van de maand een beetje krap zitten'. Dit leverde hem veel hoongelach op, aldus HVS. 

De huurdersvereniging bereidt een actie voor waarbij honderden huurders in Salland de huurverhoging weigeren te betalen als teken van protest.

Woonbond/De Stentor, 13-okt-14

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld jezelf nu aan voor de Ensoc nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.

Reacties (0)

Reageren