Vacature Commerciële Energy Consultant M/V bij QING

Columns | 1209 keer bekeken
Vacature Commerciële Energy Consultant M/V bij QING

Standplaats: Arnhem

Wie zijn wij…..

Wij van QING Sustainable geloven in de energietransitie! En daarom helpen we onze opdrachtgevers met het verduurzamen van gebouwen en processen, het toepassen van duurzame energie, en het koppelen van duurzame opwekking en gebruik door middel van smart grids. Dat betekent dat de integrale energiehuishouding en energie-efficiency onder de loep worden genomen. Hoe kan er energie bespaard of teruggewonnen worden? En wat zijn mogelijkheden, zowel technisch als financieel, voor duurzame opwekking? Door groei van onze organisatie en het toenemende aantal projecten zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

QING Groep is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Wij vinden dat je leuke dingen ook op je werk kunt doen, dus wacht niet tot het weekend! Bij QING willen we dat onze medewerkers plezier hebben in wat ze doen, plezier hebben in samen dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

Wie zoeken wij…

Door groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, een gedreven Energy Consultant! Je bent assertief, commercieel, creatief én op zoek naar een nieuwe uitdaging. Je bent een zelfstandige collega, die ambitieus en ondernemend is.

Je belangrijkste taken zijn het werven, uitwerken en beheren van projecten. Het gaat hierbij om uiteenlopende projecten, van het uitvoeren van een energie scan tot bijvoorbeeld het complete adviestraject voor een food processing plant, inclusief ondersteuning bij de implementatie.

Je hebt allereerste gedegen kennis van de energie- en installatietechniek, bij voorkeur ook enige kennis van procestechniek, commerciële feeling, ervaring in projectmanagement, zo mogelijk kennis van de relevante wet- en regelgeving en subsidieregelingen en je bent communicatief sterk.  Je kunt een “koud contact” ontwikkelen tot een langdurige adviesrelatie, en je weet vanuit een adviesrapport de vertaalslag te maken naar de praktijk, waarbij jij op alle niveaus met diverse betrokkenen kunt communiceren.  Je toont initiatief en kunt goed alleen werken. Je directe collega’s kunnen je helpen waar mogelijk, maar jij neemt je eigen verantwoordelijkheid voor je projecten; zowel voor het werven als het afhandelen. QING geeft je alle mogelijkheden, ondersteuning en faciliteiten, maar jij moet het doen!

Wat verwachten wij van jou…

  • HBO opleidingsniveau (bijv Energietechniek)
  • Commerciële feeling
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Kennis van wet- en regelgeving, en subsidieregelingen is een pré
  • Kennis van vakspecifieke software
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Rijbewijs B
  • 32 a 40 uur per week inzetbaar.

Wat kun je van ons verwachten…

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig. Wij zijn gevestigd in Arnhem, Wageningen en Borne, alle drie regio’s met veel innovatieve bedrijvigheid. Je werkplek kiezen we in overleg.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.Dus…wat houdt je tegen? Neem contact op met Bianca van Santen, 026-319 50 90 bvansanten@qing.nl, en kom kennismaken!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld jezelf nu aan voor de Ensoc nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.

Reacties (0)

Reageren