KWR zoekt onderzoeker energie & water

Columns | 927 keer bekeken
KWR zoekt onderzoeker energie & water
Vacature bij KWR: Onderzoeker Energie en Water (32-40 uur)

Profiel
Wij zijn op zoek naar een energietechnoloog met een sterke gedrevenheid om mee te werken aan een duurzamere samenleving. Een jonge professional die op het dynamische snijvlak van onderzoek en praktijk wil werken aan uiteenlopende onderzoeksprojecten op het gebied van energie en water. Een van de onderzoeksgebieden betreft de waterstofeconomie, waarbij elektrolyse van water een sleutelrol speelt. Kennis van de basisprocessen, systeemanalyse en technisch/economische analyse zijn belangrijke kenmerken.

Jouw profiel
• Je beschikt over een afgeronde academische opleiding in een natuurwetenschappelijke discipline;
• Je bent uitstekend in staat onafhankelijk en zelfstandig te opereren;
• Je zoekt doelbewust en op eigen initiatief de interactie met collega-onderzoekers, ook uit andere disciplines;
• Je beschikt  over een goed ontwikkeld en toepassingsgericht denkvermogen;
• Je verzorgt en neemt deel aan presentaties tijdens relevante nationale- en internationale congressen;
• Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift.
Verder weet je het werk goed te plannen en te organiseren, ben je creatief, innovatief en in staat om complexe vraagstukken om te zetten in aansprekende en uitvoerbare onderzoeksprojecten. Je legt actief contacten met onderzoekspartners en opdrachtgevers en binnen deze functie maak je deel uit van een nationaal en internationaal netwerk dat zich met dit onderwerp bezighoudt.

Over KWR
Bij KWR werken mensen die de waterwetenschap verder brengen. Vakspecialisten die hun expertise inzetten om praktijkgerichte vraagstukken van klanten op te lossen. Door nieuwsgierig te zijn, kansen te zien en vooruit te denken zijn onze onderzoekers in staat telkens weer nieuwe kennis te ontwikkelen. KWR stelt het streven naar een Circulaire Economie centraal bij veel nieuwe initiatieven: efficiënt omgaan met energie, grondstoffen en water zelf.

We werken in multidisciplinaire teams, waarin je samenwerkt met andere vakspecialisten die dezelfde drive hebben als jij. Onze collega’s zijn ondernemend, communicatief en positief kritisch. We verwachten het beste van elkaar, waardoor jij het beste uit jezelf haalt.
We werken samen met waterbedrijven, universiteiten en bedrijfsleven in nationale en internationale context. Als onderzoeker vind je het interessant om in deze context een verbindende schakel te zijn en kennisontwikkeling vorm te geven. Want dat is waar het bij KWR om gaat: kennis en kunde ontwikkelen en toepassen om onze klanten verder te brengen.

Past deze beschrijving bij jouw ambities? Dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken!

Ons aanbod
KWR is een uitdagende en betrokken werkgever. We bieden de ruimte en ontwikkelkansen om je naar eigen inzicht te ontplooien. Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden weerspiegelen het belang dat we hechten aan een goede balans tussen werk en privé. En we werken volgens de cao Waterbedrijven. Bij ons kun je samen met 170 gepassioneerde collega’s in een moderne werkomgeving hoogstaand toegepast wetenschappelijk onderzoek doen.

Ben jij dé gedreven energietechnoloog die samen met ons wil werken aan een duurzame samenleving?
Stuur dan binnen zo kort mogelijke termijn, uiterlijk voor 5 augustus 2016, per e-mail je motivatiebrief en C.V. naar humanresources@kwrwater.nl. Gesprekken met geschikte kandidaten zijn in beginsel gepland op maandag 15 augustus.

Meer informatie
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met ir. Luc Palmen (teamleider), telefoon 030-6069756 of per e-mail luc.palmen@kwrwater.nl en/of prof.dr. Ad van Wijk (gasthoogleraar bij KWR voor Energie & Water), telefoon 06-27021501 of per email a.j.m.vanwijk@tudelft.nl.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen Sonja Mous (HR adviseur), telefoonnummer 030-6069559 of per e-mail sonja.mous@kwrwater.nl.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld jezelf nu aan voor de Ensoc nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.

Reacties (0)

Reageren