Ensoc: het online platform voor de energieprofessional

Ondernemerstips | 2768 keer bekeken
Ensoc: het online platform voor de energieprofessional

Bent u op zoek naar nieuws, trends, acties, innovaties en/of leveranciers uit de energiebranche? Ensoc is het online platform voor de energieprofessional met betrouwbare en onafhankelijke informatie uit de energiemarkt. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet wat er speelt in uw vakgebied.

Wat vindt u op Ensoc?

Ook vindt u op Ensoc innovaties, aanbiedingen en acties. Door op de homepage uw vakgebied in het keuzemenu rechts te selecteren kunt u gericht en snel zoeken op de website.

Leveranciers
De snelste manier om de juiste leveranciers van energie te vinden is via het menu bovenaan de pagina naar ‘leveranciers’ te gaan. Hier krijgt u een overzicht van de meest populaire leveranciers op Ensoc te zien. U kunt deze ook op alfabetische volgorde sorteren. Aan de linkerkant van deze pagina ziet u de productgroepen en vakgebieden staan. Door hier één van te kiezen kunt u specifiek zoeken naar een leverancier.
Bekijk alle leveranciers

Producten
Op de homepage van Ensoc worden al een aantal producten getoond, te herkennen aan de blauwe gloed. De snelste weg om een overzicht te krijgen van alle producten die op Ensoc staan is via het menu bovenaan de pagina. Wanneer u hier voor ‘producten’ kiest, krijgt  u de verschillende producten te zien, gesorteerd van nieuw naar oud. U kunt deze ook sorteren op populariteit, oud naar nieuw en alfabetische volgorde. Ook kunt u hier aan de linkerkant weer selecteren op productgroepen en vakgebieden.
Bekijk alle de producten

Acties en innovaties
Op de homepage zijn de acties en innovaties te herkennen aan het groene hoekje rechtsboven in de productpresentatie. Bij producten vindt u links bovenaan de pagina in het blauwe blok de acties en innovaties. Bij innovaties vindt u de nieuwste producttechnologieën, -accessoires en producten. Bij acties kunt u terecht voor kortingen op producten.
Bekijk acties
Bekijk innovaties

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld jezelf nu aan voor de Ensoc nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.

Reacties (0)

Reageren