Vakbeurs Gevel 2018

23-01-2018 - 25-01-2018     |     85 keer bekeken

Jaarbeurs organiseert de vakbeurs GEVEL op 23, 24 en 25 januari 2018 in congrescentrum Ahoy te Rotterdam. De beurs toont de nieuwste ontwikkelingen op gebied van de gebouwschil.

GEVEL is de vakbeurs die architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers informeert over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil. GEVEL biedt een divers aanbod van producten, materialen en systemen, toont innovaties en experimenten, slaat een brug tussen kennis en praktijk en heeft oog voor de maatschappelijke context, aldus Jaarbeurs, organisator van GEVEL.

De beurs duurt drie dagen. De eerste dag staat in het teken van het ‘nu’, met aandacht voor het in Nederland nog altijd zeer geliefde metselwerk als gevelbekledingsmateriaal. Op de tweede dag staat architectuurstad Rotterdam centraal. Wat doen we met leegstaande kantoren en winkels? De derde dag gaat het over circulair bouwen, dat directe implicaties heeft op het ontwerp en de wijze van samenwerking in het bouwteam.

GEVEL kent een keur aan innovatieve producten, bijvoorbeeld op gebied van energieopwekking die in de gevel is geïntegreerd. Diverse Nederlandse bedrijven zijn actief met building integrated photovoltaics (BIPV): slimme gevels die de energie van de zon benutten, zonder dat hiervoor aparte zonnepanelen worden geplaatst. Acht van hen zijn terug te vinden op de stand van BIPV Nederland.

Interesse?
Bekijk het programma op https://www.gevel-online.nl/

Om op dit artikel te kunnen reageren dien je ingelogd te zijn.
Inloggen

Heb je nog geen account? 

Registreren

Reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de redactie/beheerder nodig voordat deze geplaatst zal worden.