Energie Prestatie Advies Utiliteit

28-08-2017 - 04-09-2017     |     101 keer bekeken

Een Energie Prestatie Advies geeft inzicht in de energetische prestatie van een utiliteitsgebouw en is de afgelopen jaren een belangrijk instrument gebleken voor het realiseren van energiebesparingen in de utiliteit. Het onderzoek bestaat uit een rapportage van de energie-efficiency van het betreffende gebouw, uitgedrukt in een Energie Index (EI) en een inventarisatie van mogelijke maatregelen om de energieprestatie te verbeteren. Hierbij wordt gekeken naar het gebouw zelf, naar de installaties en gedeeltelijk naar de bedrijfsactiviteiten.

Praktijkopleiding EPA Utiliteit
FedEC verzorgt al enkele jaren opleidingen op het gebied van EPA. Deze opleidingen worden continu aangepast aan de laatste ontwikkelingen. De driedaagse opleiding EPA-U van FedEC is gebaseerd op het genoemde Handboek EPA-U, de Landelijke exameneisen maar kent eigen accenten wat betreft het aanbrengen van noodzakelijke basiskennis en vaardigheden bij de cursist.

Datum en plaats
De opleiding staat gepland op 28, 29 augustus en 4 september 2017 in het F&B Training Center te Hilversum. Meer informatie staat op de website van FedEC.

Om op dit artikel te kunnen reageren dien je ingelogd te zijn.
Inloggen

Heb je nog geen account? 

Registreren

Reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de redactie/beheerder nodig voordat deze geplaatst zal worden.