Adverteren op Ensoc


Wilt u leads ontvangen en uw producten verkopen? Verkoop bijvoorbeeld uw LED, warmtepomp, isolatie of energiemonitoring oplossingen via Ensoc. Wij brengen u in contact met 30.000 energieprofessionals en genereren leads voor uw producten. Het onder de aandacht brengen van opleidingen, evenementen en vacatures behoort ook tot de mogelijkheden. 

Ensoc is het online B2B platform voor de energiebranche. Wij brengen toeleveranciers en professionals met elkaar in contact. Ensoc is onderdeel van JB Digital en mediapartner van Vakbeurs Energie 2015. Ensoc heeft een bereik van ruim 30.000 professionals uit de energiebranche via de website en de wekelijkse nieuwsbrief. U kunt hier als leverancier optimaal van profiteren.

Waarom meedoen:

  • Bereik wekelijks ruim 30.000 professionals uit de energiebranche
  • 365 dagen per jaar de aandacht van beslissers en beïnvloeders
  • Top presentaties van uw producten en/of diensten in tekst, beeld en video
  • 24/7 toegang om uw online presentatie up-to-date te houden
  • Zichtbaar op hét platform voor de energiebranche
  • Genereren van nieuwe contacten en orders online

Wij bieden aantrekkelijke pakketten om uw bedrijf en producten aan energieprofessionals te presenteren. Onze pakketten worden in overleg op uw wensen en behoeften afgestemd. Het draait om maatwerk.

Referentie
“Door onze vacature via Ensoc onder de aandacht te brengen kregen we de inhoudelijke kandidaten die we zochten.”
Mayke Stroeken, marketing & communicatie  - QING Nederland

Wilt u meer informatie?
Nieuwsgierig hoe u online in contact komt met (nieuwe) klanten? Benieuwd naar de tarieven? Of heeft u andere vragen? Vraag dan meer informatie aan via: info@ensoc.nl en wij nemen contact met u op!